top of page

Onze diensten

20210608_143106_edited.jpg

Stafvoorraadsystemen

Speciaal voor de opslag van lange materialen ontwierp Wegra N.V. het Wegra stafvoorraadsysteem.  Dit systeem, onderverdeeld in een zelf te kiezen vakverdeling, zorgt ervoor dat voorraad en reststukken op een overzichtelijke manier en op een klein volume opgeborgen worden.  Het systeem is bovendien stapelbaar, waardoor er voor elke situatie een gepast systeem kan worden gebouwd.  
Inmiddels is het Wegra stafvoorraadsysteem een veelgebruikt systeem bij productiebedrijven allerhande, en wordt verdeeld over geheel Europa.

LEES MEER
6.3.12 open.jpg

Fijnplaatbewerking

Wegra N.V. biedt oplossingen op maat van uw bedrijf en denkt met u mee als het gaat om het optimaal produceren van uw product, zowel proto-typing als klein/middelgroot seriewerk.  Een courante materiaalvoorraad en een flexibele instelling maken het mogelijk onze klanten snel en efficiënt te bevoorraden.  Wegra N.V. streeft naar een langdurige relatie met haar klanten gebaseerd op kwaliteit en vakmanschap.

LEES MEER
IMG_0427vrij-klein.jpg

Machinebouw

Wegra N.V. is nauw verbonden met Infrabaker International.  Een bedrijf dat hoogtechnologische infraroodovens voor de voedingsindustrie verkoopt.

LEES MEER
bottom of page